Verdiepingsavond
borstvoedingscursus

‘je beste start met borstvoeding’

MamaVitaal

Dé cursus over borstvoeding

Corona update

De borstvoedingscursussen, zo ook de verdiepingsavond, bied ik voorlopig via Zoom aan.
Je bent natuurlijk meer dan welkom om online aan te sluiten.

Wanneer je de 1e cursusavond van de borstvoedingscursus ‘je beste start met borstvoeding’ via je verloskundige hebt gevolgd, kun je vol vertrouwen van start gaan met het geven van borstvoeding. Maar zoek je nog meer verdieping? Kom dan naar deze tweede cursusavond!

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze verdiepingsavond over borstvoeding zijn:

  • De eerste stappen naar succesvol voeden
  • Hoe leg je goed aan?
  • In welke houding kun je voeden?
  • Hoe weet je dat je kindje voldoende melk krijgt?
  • Uitdagingen die je kunt tegenkomen
  • Wat als voeden aan de borst niet lukt?
  • Tepelkloven, spruw, verstopt melkkanaaltje, pijnlijke harde plekken, borstontsteking, vlakke tepels, te kort tongriempje of lipbandje…
  • Borstvoeding, werk & kolven

Natuurlijk worden al je vragen ook deze keer uitgebreid beantwoord!

Deze verdiepingsavond is opnieuw ontzettend informatief en daarnaast ook vooral praktisch. Dit zorgt ervoor dat jij goed voorbereid van start kan gaan, en ook met vertrouwen de eerste weken na de bevalling tegemoet ziet. Je partner is deze avond natuurlijk ook weer van harte welkom. Want twee onthouden er immers meer dan één!

Bij deze 2e cursusavond ontvang je de hand-out met alle highlights van de cursus én krijg je een GRATIS telefonisch consult in je kraamweek. Het is heel goed om je voor te bereiden op het geven van borstvoeding, maar je loopt natuurlijk pas tegen eventuele vragen/uitdagingen aan wanneer je ook zelf echt borstvoeding gaat geven. Dus wanneer je bevallen bent kun je mij in je kraamweek (op het moment dat jij het nodig hebt) benaderen voor een telefonisch consult. Zodat ik je nog beter op weg kan helpen, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke en unieke situatie. Mocht een telefonisch consult onvoldoende zijn, dan kan ik natuurlijk ook bij je thuis komen voor een borstvoedingsconsult.

Aanmelden voor deze verdiepingsavond?
Klik op de datum van de avond waar je graag bij aanwezig wilt zijn!
start

De kosten voor deze cursus zijn € 35,- euro. Je partner is natuurlijk ook welkom. Deze tweede verdiepende cursusavond vindt altijd plaats op de dinsdag van 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur online via Zoom. Na de cursus ontvang je een hand-out met de highlights van de cursus én een GRATIS telefonisch consult in je kraamweek.

Reviews

Mijn partner en ik hebben onlangs de borstvoedingscursus ‘Je beste start met borstvoeding’ gevolgd. In twee avonden wordt alles wat je moet weten over borstvoeding op een hele prettige, nuchtere, eerlijke, praktische maar ook liefdevolle manier uitgelegd. Het is fijn dat het twee avonden zijn waarin er net genoeg info wordt gedeeld wat met een zwangere brein te onthouden is :).
Anouk geeft op een bevlogen manier de cursus waarin duidelijk is dat ze erg veel liefde heeft voor haar vak.
Wij hebben het gevoel nu goed voorbereid te zijn op de borstvoedingsperiode, ik heb veel nieuwe en nuttige dingen geleerd tijdens de cursus.
Hopelijk gaat alles goed straks met geven van borstvoeding na de geboorte, maar het idee dat we Anouk als back-up hebben mocht het niet lekker gaan is heel fijn.

Claire Wolf

Anouk geeft in de cursus heel veel praktische en dus waardevolle informatie. Het leuke is dat ze persoonlijke elementen toevoegt waar kan. Ook is er genoeg ruimte om al je vragen te stellen. We zijn heel blij dat we naar Anouk zijn gegaan en adviseren je om samen met je partner te komen als dat kan. Bedankt!

Thijs en Natasja

Ik heb bij Anouk een borstvoedingscursus gevolgd tijdens mijn zwangerschap. Tijdens de 2 bijeenkomsten werden alle in en outs rondom borstvoeding besproken. Hierdoor was ik zeer goed voorbereid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zo een optimaal mogelijke start had m.b.t de borstvoeding. Ik kan de borstvoedingscursus ‘je beste start met borstvoeding’ van harte aanraden!

Roos

Erg fijn contact gehad met Anouk. Zowel tijdens de cursus om ons voor te bereiden op borstvoeding als tijdens de kraamtijd om over de problemen bij het voeden te spreken. Ze probeert heel erg mee te denken en is praktisch en oplossingsgericht.

Dayinta

Hele fijne lactatiecursus gehad van Anouk! Lekker praktisch en duidelijk, precies wat we zochten. Mijn man vond het ook heel informatief en zeker geen straf om mee te moeten 🙂 Anouk heeft een heel fijne manier van communiceren en weet waar ze het over heeft. Zeker een aanrader ter voorbereiding op borstvoeding geven!

Shera

Super goede borstvoedingscursus! Anouk weet waar ze het over heeft maar is niet dwingend, wat ik heel fijn vond want er zijn veel lactatie deskundige die dat wel zijn. Ze heeft veel kennis en brengt dat op een hele lieve, duidelijke manier over. Voel me beter voorbereid op wat er straks komen gaat, en als borstvoeding niet zou lukken kan ik iemand bellen om om hulp te vragen zonder enige drempel te voelen. De 2 avonden zijn heel goed, zeker als zwangere wil je niet teveel info in 1 keer hebben, op deze manier kan je veel beter onthouden wat er geleerd. Echt je tijd en je geld dubbel en dwars waard!!

Lijster

Wij hebben bij Anouk samen de lactatie cursus gevolgd en hebben deze als zeer informatief ervaren. We voelen ons goed geïnformeerd en voorbereid op wat ons te wachten staat. Anouk is erg gepassioneerd over haar vak. Ze heeft alle vragen geduldig en kundig beantwoord. We zullen zeker contact met haar zoeken, mocht dat nodig zijn.

Ronaldo