Reviews

Van mama’s & baby’s

Lees hier reviews van verschillende mama’s (in wording) die ik heb mogen begeleiden met voeding voor zichzelf of hun kindjes. Ik word zo enorm blij van mijn werk als diëtist en lactatiekundige! Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik dit werk mag doen en dagelijks de kans krijg om andere mama’s (in wording) het vertrouwen te geven en ze in hun eigen kracht te zetten.

De periode rondom je zwangerschap is een periode die je op verschillende gebieden als een echte rollercoaster kan ervaren. Op het gebied van voeding hoop ik mama’s en hun baby’s in ieder geval goed op weg te helpen.

Al voor de geboorte van mijn zoontje besloot ik dat ik borstvoeding wilde geven. Na zijn geboorte brak voor mij een behoorlijk onzekere periode aan. Het duurde enige dagen voordat de borstvoeding goed op gang kwam en ik was zelf erg onzeker of mijn zoontje wel goed en voldoende dronk. Via internet kwam ik bij Mama Vitaal terecht. Gelukkig kon Anouk al de volgende dag bij ons thuis langskomen. Anouk observeerde een voedingsmoment, gelukkig bleek mijn zoontje prima te drinken. Anouk heeft mij nog een aantal praktische tips gegeven ten aanzien van voedingshoudingen en heeft uitgelegd hoe het proces van borstvoeding nu precies werkt. Nadat Anouk weg ging was ik een stuk zelfverzekerder en had ik weer vertrouwen in mezelf!

De periode daarna liep ik nog regelmatig tegen vragen aan. Ik heb Anouk nog diverse malen benaderd (en nu na 4,5 maand nog steeds af en toe) met vragen. Anouk geeft altijd zeer snel antwoord op mijn vragen. Ik beveel Anouk dan ook van harte aan. Ze is professioneel, kundig, vriendelijk en erg geduldig!

S. Moorlag

Heel fijn dat Anouk mij heeft kunnen helpen met een juist afbouwschema en de vragen omtrent het teruggeven van mijn zoontje. Anouk is een toegankelijk en vriendelijk persoon. Ze luistert goed naar je vraag en zorgt voor advies op maat zonder iets op te dringen. Daarnaast zijn aanvullende vragen gewoon te stellen en is hierbij wachten op de opvolgafspraak niet perse nodig.

Denise de Bruyn

Anouk is een aardige vrouw die goed luistert, kalm is en meerdere opties biedt voor het aanleggen van baby’s. We hebben haar gebeld en ze was op dezelfde nog langs geweest. Daarna belde ze een aantal keer om te vragen hoe het gaat en of alles is gelukt. Zij is betrokken.

Warda Angevaare – al Haydar

Het contact met Anouk voelde voor mij snel vertrouwd. Ze werkt zorgvuldig en vraagt veel door. Bij het onderzoek naar de mondanatomie benaderde ze mijn dochter op een prettige wijze. Voor mij werd het snel inzichtelijk wat de oorzaak leek te zijn van de refluxklachten van mijn dochter. Ook werd dit door Anouk op een heldere wijze gerapporteerd.

Lara Overbeek

De adviezen van Anouk hebben mij ontzettend veel zelfvertrouwen gegeven. Het geven van de borstvoeding en alles wat erbij komt kijken, maakte mij enorm onzeker. Ik had het idee dat ik het allemaal niet goed deed. Anouk bracht daar, met haar rust en duidelijkheid, veel verandering in. Ze heeft me in slechts één consult goed geholpen. Sindsdien geef ik met veel vertrouwen borstvoeding en heb ik dankzij haar ook een duidelijk plan qua afbouwen van de borstvoeding als ik weer ga werken.
Ik beveel Anouk van harte aan. Ze weet de juiste toon aan te slaan en met haar deskundigheid heeft ze op alle vragen antwoord.

Sanne Hagedooren

Helaas ging de borstvoeding bij mij veel moeilijker dan verwacht. Het verliep zo moeizaam dat ik er elke voeding tegenop ging zien. Gelukkig kwamen we via onze kraamhulp in contact met Anouk die ons erg heeft gesteund gedurende die periode. Ik heb Anouk ervaren als heel kundig, positief en opbouwend waardoor het me lukte om wel door te zetten. Wat ik na het consult als erg prettig heb ervaren is de bereikbaarheid en de uitgebreide reacties via de mail. Zo had ik altijd het gevoel met mijn vragen bij haar terecht te kunnen en er niet alleen voor te staan!

Lara Bleichrodt

Wij hebben Anouk om hulp gevraagd toen ik problemen ondervond met het geven van borstvoeding. Ze reageerde snel op mijn mail en kon de volgende ochtend al langskomen. Na een grondig intake-gesprek heeft ze meegekeken hoe mijn zoon Bastiaan en ik te werk gingen bij het aanleggen, en heeft ze nuttige tips gegeven om dit te verbeteren. Ook na het consult bleef ze steeds bereikbaar voor al mijn vragen via mail en telefoon.

Ann-Sophie Goudeseune