Kolfconsult

‘Kolf MeetUp’

Stevinstraat Den Haag

Hét kolfconsult om te ontdekken welke kolf bij jou past!

Denk je erover na om een kolf te kopen, maar weet je niet goed welke kolf je moet kiezen? Want hoe kies je de beste borstkolf voor jouw persoonlijke en unieke situatie? Je wil goed kunnen afkolven, genoeg moedermelk hebben voor je baby, graag een stabiele melkproductie, een kolf die eenvoudig te bedienen is, en daarnaast ook nog een krachtige en stille motor. Allemaal ontzettend belangrijk!

Terwijl je vaak achteraf pas weet wanneer je de kolf echt gaat gebruiken, en of je een goede kolf hebt gekocht. Daarom is het nuttig en verstandig om een kolf consult te doen voordat je een kolf gaat kopen. Kom daarom naar deze ‘Kolf MeetUp’! Zodat je de kolf vindt die écht bij je past en je vanaf het begin gelijk goed van start kunt!

Is deze ‘Kolf MeetUp’ wat voor jou?

Tijdens de ‘Kolf Meet Up’ bespreken we samen welke kolven er allemaal op de markt zijn, zodat je ontdekt welke kolf het beste past bij jouw unieke situatie. Je krijgt uitleg over verschillende kolven, advies over hoe te starten en ook worden natuurlijk al je vragen beantwoord.

  • Welke kolf is het meest geschikt in jouw situatie?
  • Wanneer kun je starten met kolven en het geven van een flesje?
  • Hoe bouw je een voorraadje moedermelk op zodat je baby ook jouw melk kan drinken wanneer je niet samen bent?
  • Hoeveel melk je zou moeten afkolven en hoe moet je dit bewaren?
  • Welke Tips & Tricks zijn er over het op peil houden van je productie in combinatie met kolven?
  • Hoe kun je kolven en je werk het beste combineren?
  • Waarom is de kolf die je al hebt niet prettig of pijnlijk?
  • Welke maat borstschelp past het beste bij jou?

Naast de vragen en onderwerpen die aan bod komen, kun je ook al jouw eigen vragen stellen. Zodat je écht met vertrouwen van start kunt gaan met kolven. Verder heb je de mogelijkheid om je 2 favoriete kolfapparaten te testen. Je kunt de borstkolven uitproberen van Medela, Horigen, Ardo, Youha en Elvie, zowel enkelzijdige als dubbelzijdige elektrische kolven.

Op deze manier kun je een goede keus maken indien je een kolf besluit aan te schaffen.
(Ik kan de hygiëne garanderen tijdens deze ‘Kolf Meet Up’. Ik steriliseer de schelpen professioneel, conform het hygiëneprotocol).

Kom je ook?
start

Komende data van de ‘Kolf MeetUps’

De ‘Kolf MeetUp’ vindt plaats op de donderdag of vrijdag van 13:00 uur tot 14:30 uur bij ’t Haagsch Geboortehuys op de Goudenregenstraat 99 in Den Haag. De kosten voor dit kolfconsult zijn €47,- euro. Dit is inclusief een uitgebreide ‘Pumping Guide’ als digitaal E-book, wat je gaat helpen om de combinatie van borstvoeding en kolven tot een succes te maken.

De ‘Kolf MeetUp’ start met een presentatie van ongeveer 30 minuten waarbij ik je helemaal bijpraat over alle ins en outs omtrent kolven. Daarna is er voldoende ruimte voor het stellen van al je vragen en het testen van de kolf waar je oog op is gevallen.

Dit kolfconsult – ‘Kolf MeetUp’ gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

De kolf en het consult kun je (deels) vergoed krijgen door de verzekering, afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Je ontvangt van mij een officiële factuur op jouw naam die je kunt indienen. Schaf je direct een kolf aan, dan krijg je een aantrekkelijke korting.