Inloopspreekuur borstvoeding

MamaVitaal bij ‘t Haagsch Geboortehuys

Corona update

Ook in deze onzekere tijd met het Coronavirus ben ik dagelijks bereikbaar voor het beantwoorden van al jouw borstvoedingsvragen. Echter kan het inloopspreekuur helaas de komende tijd niet doorgaan. Wanneer je graag een afspraak wil maken, bekijken we samen of het noodzakelijk is dat ik je zie, of dat een telefoon of videoconsult misschien ook een optie voor je is.

Elke maandag is er van 11:00 uur tot 12:00 uur een gratis inloopspreekuur voor vragen over borstvoeding bij ’t Haagsch Geboortehuys.

Twijfel je over de keuze van voeding voor je baby of heb je andere vragen die je bezighouden, dan is dit borstvoedingsspreekuur misschien iets voor jou!

  • Ben je zwanger en heb je vragen of twijfels over borstvoeding?
  • Heb je een eerdere ervaring met borstvoeding waar je vragen over hebt?
  • Heb je een borstoperatie in het verleden gehad en twijfel je of je borstvoeding kunt geven?
  • Ben je bevallen en loopt de voeding niet helemaal zoals je zou willen?
  • Twijfel je of je het wel goed doet met de voedingen?
  • Heb je vragen over de groei van je kindje

Veel moeders zitten met vragen of onzekerheden over het geven van borstvoeding. Wat geheel begrijpelijk is, maar niet altijd nodig. Loop daarom gerust binnen, dan zal ik samen met jou zoeken naar een passend antwoord of je twijfels uit de weg nemen. Ook heb je de mogelijkheid je kindje te wegen.

Er zijn geen kosten aan verbonden, dit inloopspreekuur is een gratis service dat ik aanbied. Je hoeft je ook niet aan te melden, voel je vrij om gewoon binnen te lopen.

Blijkt dat je vraag meer tijd nodig heeft, en dat een consult thuis nodig is (om bijvoorbeeld een keer met een voeding mee te kijken), dan kan ik daarvoor met jou een afspraak maken. Voor deze afspraak gelden dan de tarieven van de lactatiekundige (vaak grotendeels vergoed door je verzekeraar).

Borstvoedingscursus Haagsch Geboortehuys