DōTERRA voor mama & baby

Waarom kies je voor DoTERRA? Doterra is de grootste essentiële oliën leverancier ter wereld en betekent ‘Gift van de Aarde’. Omdat er heel veel verschillende merken zijn, kan het ontzettend fijn zijn om de belangrijkste punten en achtergrond informatie over dit prachtige merk te krijgen. Op de website van mijn collega en vriendin Kim van ‘Natuurlijk voor het gezin‘ vind je alles over de fantastische producten van dōTERRA. DōTERRA is een wetenschapsorganisatie en is constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten met wetenschappers en artsen. Écht een merk waarop je mag vertrouwen.

BoGo Bestelling

Plaats hier je BoGo bestelling voor producten van dōTERRA!

Wat leuk dat jij meedoet aan de bogo actie van vandaag!

Het is eenvoudig! Stuur mij via onderstaand contactformulier je bestelling en gegevens, en ik plaats jouw BoGo bestelling. Normaal verloopt elke bestelling via dōTERRA, maar tijdens deze speciale periode verzorg ik alle bestellingen. Op die manier hoef jij alleen maar te zeggen; Ja, ik wil de BoGo!

Ik verzamel alle bestellingen en zodra alles in huis is verzorg ik de verzending naar jouw huis (tegen betaling) of kun je jouw bestelling ophalen.

Verzendkosten

Bestel je tijdens de BoGo dan betaal je bij elke bestelling € 1,- extra voor de verzendkosten. Wil je na de BoGo week alles thuis gestuurd krijgen dan kijk ik naar de goedkoopste optie om het bij jou thuis te krijgen en de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Normaal gesproken zijn de verzendkosten via dōTERRA standaard € 8,47, ongeacht of je 1 of 10 oliën bestelt. Wel kun je deze terug ontvangen in punten als je een LRP bestelling doet.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

DōTERRA tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kan het zo zijn dat je regelmatig last hebt van kleine en soms grotere kwaaltjes. De natuurlijke oliën zijn gelukkig een prachtig hulpmiddel tijdens je zwangerschap. Ze zijn namelijk in te zetten voor veel verschillende dingen. Denk aan een sterker immuunsysteem, een gezonde spijsvertering, een kalmerend effect, het bevorderen van een gezond slaap patroon en het verzachten van pijn. Op de website van ‘Natuurlijk voor het gezin‘ vind je een overzicht met de meest voorkomende klachten. Ook krijg je tips over hoe je deze met de oliën op een positieve manier kunt ondersteunen.

DōTERRA tijdens borstvoeding

Borstvoeding is een van de  mooiste dingen die je je baby kan geven. Maar het is zeker niet altijd gemakkelijk. Soms vraagt het wat extra tijd, aandacht en doorzettingsvermogen. En borstvoeding kan wanneer je tegen uitdagingen aanloopt helaas ook voor stress en angst zorgen. Ik weet zelf als geen ander hoe pittig deze periode kan zijn. Gelukkig weet ik daardoor ook hoe dōTERRA in deze periode een ontzettende ondersteuning kan zijn. Op de website van ‘Natuurlijk voor het gezin‘ vind je informatie over hoe jij op een natuurlijke manier jezelf kan ondersteunen bij de borstvoeding.

DōTERRA tijdens je kraamtijd

Wanneer je net bent bevallen kun je fysieke en geestelijke ongemakken tegenkomen. Ontzettend vervelend! Maar ook hierin kunnen de oliën van dōTERRA je ontzettend helpen! Ze kunnen namelijk een positieve, verlichtende, ondersteunende en verzachtende werking hebben. Nieuwsgierig? Ook hierover lees je meer op de website van ‘Natuurlijk voor het gezin‘.

DōTERRA voor je baby

Je kindje is geboren en ik weet als geen ander hoe fijn het is als deze eerste periode met je kindje goed verloopt!
Toch kun je in het eerst jaar tegen behoorlijk wat uitdagingen aanlopen… Denk aan darmkrampjes bij je kindje, spruw, luieruitslag, doorkomende tandjes. Omdat je kindje nog zo klein en puur is, wil je natuurlijk liever niet allerlei chemische middeltjes of medicatie geven. Gelukkig kan ook hierin een olie kan op een natuurlijke manier ondersteunen!

Wel is het belangrijk dat je niet zomaar elke olie gaat gebruiken. Waarom niet? Omdat oliën veel vervuilingen kunnen bevatten. De oliën van dōTERRA zijn de meest pure en veilige, therapeutische graad oliën ter wereld. Benieuwd hoe je de oliën op een fijne manier kan gebruiken bij je kindje? Lees dan verder op de website van ‘Natuurlijk voor het gezin‘.

Disclaimer – Algemene Voorwaarden – AVG

Disclaimer

Op de website van ‘Natuurlijk voor het gezin vind je alle informatie over de fantastische producten van dōTERRA.
De website van ‘Natuurlijk voor het gezin’ is informatief van aard en de verstrekte informatie op deze website wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. De beheerder neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts die worden gedaan door derden op de website, Facebook en Instagram pagina van ‘Natuurlijk voor het gezin’ of MamaVitaal. De website van ‘Natuurlijk voor het gezin’ is niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De informatie die geplaatst word op de website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekten of verwondingen lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

Ondanks dat de producten van dōTERRA zuiver zijn bestaat er een mogelijke wisselwerking tussen medicijnen en essentiële oliën. Bijwerking is een versterking van de bijwerking van de medicijnen. Let met name in de zwangerschap en bij gebruik van bloedverdunners goed op welke olie veilig te gebruiken is. Hiervoor kun je het Modern Essentials Boek of de Modern Essentials app gebruiken. Uiteraard kun je je arts raadplegen.

Luister in alle gevallen goed naar je lichaam!

Algemene voorwaarden DōTERRA

Algemene voorwaarden Wellness advocate. Een Wellness advocate is een klant die zelf aan de slag gaat met het delen en verkopen van de Doterra producten.

Algemene voorwaarden Wholesale customer. Een Wholesale customer is een klant die enkel voor eigen gebruik de producten aanschaft.

privacyverklaring

MamaVitaal, gevestigd aan Kamperfoelieplein 9, 2563 HW Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.mamavitaal.nl
Kamperfoelieplein 9
2563 HW Den Haag
0647910393

Anouk Bolhaar is de Functionaris Gegevensbescherming van MamaVitaal. Zij is te bereiken via info@mamavitaal.nl

Persoonsgegevens die MamaVitaal verwerkt

MamaVitaal verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die MamaVitaal verwerkt:

 • Voor- en achternaam
 • Geboortedatum
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die MamaVitaal verwerkt

MamaVitaal verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

 • Gezondheid

Met welk doel en op basis van welke grondslag MamaVitaal de persoonsgegevens verwerkt

MamaVitaal verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Het afhandelen van je bestelling bij DōTERRA
 • Verzenden van mijn nieuwsbrief
 • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
 • Om goederen en diensten bij jou af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

MamaVitaal neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (Anouk van MamaVitaal) tussen zit. MamaVitaal gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [Outlook, Excel, MailChimp, Gravity Forms, dōTERRA systeem]

Hoe lang MamaVitaal je persoonsgegevens bewaart

MamaVitaal bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. MamaVitaal hanteert de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

5 jaar voor alle verstrekte gegevens

Delen van persoonsgegevens met derden

MamaVitaal verkoopt je gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van MamaVitaal haar overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. DōTERRA, het bedrijf die jouw gegevens verwerkt na onze opdracht, heeft zelf een privacy verklaring uitgegeven, zij zijn zelf verantwoordelijk voor deze gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die MamaVitaal gebruikt

MamaVitaal maakt gebruik van cookies. Hiervoor kun je je akkoord geven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door MamaVitaal en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij MamaVitaal een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die MamaVitaal van je heeft in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@mamavitaal.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou gedaan is, vraagt MamaVitaal je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. MamaVitaal reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. MamaVitaal wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link.

Hoe MamaVitaal persoonsgegevens beveiligt

MamaVitaal neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met MamaVitaal op via info@mamavitaal.nl.