Borstvoedingsplan

MamaVitaal

Alsjeblieft, het borstvoedingsplan!
Zodat jij en je kindje voor de beste start kunnen gaan!

Het borstvoedingsplan is dus bedoelt om je te ondersteunen bij de start van je borstvoeding. Zodat je goed voorbereid aan deze spannende nieuwe fase samen met je kindje kan beginnen. Want of dit nou je eerste kindje is of niet, het kan je in ieder geval de houvast geven om de juiste keuzes te maken.

En om het niet ingewikkelder te maken dan dat het is, kun je hier het borstvoedingsplan downloaden door op de afbeelding te klikken.

Je hoeft het enkel nog in te vullen en op te slaan op je computer. Bespreek het plan ook met je geboortepartner, verloskundige en eventueel de kraamzorgorganisatie. Print hem twee keer uit, leg hem bij je kraampakket en in je vluchtkoffertje, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Eigen ervaring

Een borstvoedingsplan heeft mijzelf ook enorm veel houvast gegeven toen mijn kindjes geboren werden. Niet alleen bij mijn eerste kindje Vos, maar ook bij Veer en Vriend. Ik heb gemerkt dat je bij een volgend kindje je nieuwe ervaringen weer meeneemt in het nieuwe borstvoedingsplan. Daardoor sluit het telkens helemaal aan bij je (veranderde) behoeftes. Dat gun ik jou ook, zodat jij en je kindje voor de beste start kunnen gaan!

Ik wens je in ieder geval alvast een hele mooie periode van het geven van borstvoeding toe,
en hoop dat je vanaf het begin met veel plezier je kindje mag voeden!