MamaVitaal

Borstvoedingscursus

‘Masterclass Borstvoeding’

In samenwerking met verschillende verloskundigenpraktijken in Den Haag

Tara Verloskundigen, ’t Haagsch Geboortehuys, Mundo Vroedvrouwen, V&K Verloskundigen, Vroedvrouw Ellen & Oerkracht Toegewijde Verloskunde.

Dé cursus over borstvoeding 

Word jij in je zwangerschap begeleid door één van bovenstaande verloskundigenpraktijken? 

Dan ben je ontzettend welkom om voor een lager tarief aan te sluiten bij de ‘Masterclass Borstvoeding‘ die ik, Anouk van MamaVitaal, elke maand geef. Deze borstvoedingscursus is bedoeld voor alle zwangere vrouwen (en hun partner) die graag meer willen weten over borstvoeding. De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten en zal elke keer ongeveer twee uur duren.

De eerste cursusavond geeft je alle tools in handen om in je kraamweek vol vertrouwen van start gaan met het geven van borstvoeding. De tweede cursusavond zorgt juist voor nog meer verdieping zodat je ook voldoende kennis hebt om na je kraamweek je baby met plezier borstvoeding te geven.

Ik ga het tijdens deze avonden met je hebben over de volgende onderwerpen.

  • Hoe werkt borstvoeding
  • Op deze manier zorg je voor een goede start met het geven van borstvoeding
  • Zo weet je of je baby voldoende melk drinkt
  • Hoe vaak en op welke manier moet jij je baby aanleggen
  • Op deze manier voorkom je tepelkloven
  • Zo ga je om met uitdagingen die op je pad kunnen komen
  • Hoe combineer je borstvoeding en kolven/werken?

Natuurlijk worden ook je vragen uitgebreid beantwoord!

Is deze cursus over borstvoeding wat voor jou?

De cursusavonden zijn ontzettend informatief en daarnaast ook vooral praktisch. Mijn doel is namelijk om je goed voor te bereiden op wat je te wachten staat als je kindje straks geboren is en je graag borstvoeding wil geven. De cursus zorgt ervoor dat jij met veel vertrouwen van start kan gaan. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom om online aan te sluiten. Twee onthouden er immers meer dan 1!

Wanneer je deze borstvoedingscursus volgt, krijg je een hand-out én een compleet en uitgebreid digitaal E-book waar je alles wat besproken is in de cursus nog eens rustig kunt teruglezen! Het is namelijk heel goed om je voor te bereiden op het geven van borstvoeding, maar je loopt natuurlijk pas tegen eventuele vragen/uitdagingen aan wanneer je zelf ook écht borstvoeding gaat geven. Daarom is het extra fijn dat je het E-book er nog bij kunt pakken wanneer je baby straks geboren is. Zodat je ook snel weer met vertrouwen vooruit kunt.

Aanmelden?

Klik op de datum van de avond waar je graag bij aanwezig wilt zijn!

start

De borstvoedingscursus vindt plaats op de maandag van 19:30 uur tot 21:30 uur online via ZOOM. De kosten voor deze cursus zijn normaalgesproken €67,-, maar omdat jij begeleid wordt door een verloskundigenpraktijk waarmee ik een samenwerking heb, betaal jij slechts € 33,-. Dit is inclusief een hand-out én een compleet en uitgebreid digitaal E-book waar je alles wat besproken is in de cursus nog eens rustig kunt teruglezen.

Omdat ik een nieuwe website krijg, kun je je helaas nog niet aanmelden voor alle cursusdata in 2022. Maar hou vooral de website in de gaten! 🙂

Komende cursusdata 2022:

5 & 12 september, 3 & 10 oktober, 7 & 14 november en 12 & 19 december

Wil jij niets aan het toeval overlaten?

Kies dan voor het borstvoedingspakket van MamaVitaal!

Ga jij borstvoeding geven en wil je niets aan het toeval overlaten? Geloof jij in de waarde van goede voorbereiding, en vind je het fijn dat er een kort lijntje is? Heb je de wens langer borstvoeding te geven en wil je ook alle ins en outs op het gebied van kolven? Kies dan voor het borstvoedingspakket van MamaVitaal!

Normale prijs Masterclass Borstvoeding = € 67,- + Kolf Meet Up’ = € 47,-

Samen van € 114,- nu voor maar € 67,-

Hét borstvoedingspakket

• De ‘Masterclass Borstvoeding’, dé cursus over borstvoeding. In 2 avonden krijg je alle kennis en blijft niets onbesproken over het voeden van je baby in de eerste weken. Zodat je vol vertrouwen en met plezier deze nieuwe periode met borstvoeding tegemoet kunt gaan.

+ Een compleet en uitgebreide digitale ‘Masterclass Borstvoeding’, het E-book met antwoord op al je borstvoedingsvragen in je kraamperiode

• De ‘Kolf MeetUp, hét kolfconsult om jou te helpen met het maken van de juiste keuze op het gebied van kolven. Met daarnaast een duidelijk plan om enthousiast en met de juiste tools aan de slag te kunnen gaan.

+ Een compleet en uitgebreide digitale ‘Pumping Guide’, het E-book wat jou gaat helpen om je kolfavontuur tot een succes te maken.

Aanmelden?

Klik op de datum van de cursusavond waar je graag bij aanwezig wilt zijn!

Kolfconsult

De borstvoedingscursus vindt plaats op de maandag van 19:30 uur tot 21:30 uur online via ZOOM.

De Kolf Meetup vindt maandelijks plaats bij ’t Haagsch Geboortehuys op de Goudenregenstraat 99. Wanneer je baby eenmaal geboren is, kun je kijken bij welke Kolf Meetup je het beste kunt aansluiten door mij een mailtje te sturen.

Omdat ik een nieuwe website krijg, kun je je helaas nog niet aanmelden voor alle cursusdata in 2022. Maar hou vooral de website in de gaten! 🙂

Komende cursusdata 2022:

5 & 12 september, 3 & 10 oktober, 7 & 14 november en 12 & 19 december