Aanbod MamaVitaal

Aanbod MamaVitaal

Het aanbod van MamaVitaal is erg breed. Als lactatiekundige IBCLC & diëtist heb ik namelijk een mooi aanbod aan diensten waar ik jou en je baby mee kan helpen. Wil jij als vitale mama (in wording) ook graag weten hoe je met plezier borstvoeding kunt geven? Graag help ik je!

Vanuit MamaVitaal bied ik je borstvoedingsconsulten & verschillende cursussen aan. Wellicht zit er ook iets bij voor jou.

Aanbod MamaVitaal, consulten, cursussen en pakketten, borstvoeding mama & baby

Begeleiding bij borstvoeding

Het liefst zou ik pleiten voor een borstvoedingsHOTEL, waar jij als mama 24/7 de begeleiding kunt krijgen die jij en je baby nodig hebben. Want WOW, wat heb ik dit zelf nodig gehad. Zeker nadat de kraamzorg weg is, dat is ook het moment dat de meeste moeders stoppen met het geven van borstvoeding. Het zou toch fantastisch zijn om altijd een beroep op begeleiding te kunnen doen, totdat je borstvoeding lekker loopt. Graag zou ik ieder mama dat bieden. Ik blijf dromen en wie weet wat de toekomst brengt!

Gelukkig kan ik je al hele goede begeleiding bieden. Al mijn borstvoedingsbegeleiding zit boordevol vakkennis, nuttig advies en opbeurende aanmoediging bij elke stap die jij zet als mama. Je zult je gevoed, enthousiast en zelfverzekerd voelen, terwijl jij en je baby samen de kunst van het geven van borstvoeding leren.

Wil jij als mama (to be) dus ook graag de allerbeste begeleiding naar succesvol en plezierig borstvoeding geven? Dan help ik je graag! Het aanbod van MamaVitaal is erg uitgebreid. Ik bied je verschillende mogelijkheden aan in de vorm van consulten, pakketten & cursussen. Wellicht zit er ook iets bij voor jou!

Aanbod MamaVitaal – Consulten

Borstvoedingsconsult 

In je zwangerschap dacht je misschien wel ‘ik zie wel of het lukt’. Maar nu je eenmaal begonnen bent, wil je dat het werkt!
Ik help je zoeken naar een manier die bij je past en die te doen is. Want écht, er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Dit borstvoedingsconsult is bedoeld voor de mama die snel een afspraak nodig heeft en kan in elke fase van de periode waarin je borstvoeding geeft gebruikt worden. Ik kom direct naar je toe of we plannen een afspraak op een later moment.

Wil je meer gedetailleerde informatie, lees dan vooral verder!

Aanbod MamaVitaal – Cursussen

Borstvoedingscursus ‘Masterclass Borstvoeding’

In de borstvoedingscursus ‘Masterclass Borstvoeding’ komen alle ins en outs rond borstvoeding ter sprake in twee avonden.

Borstvoeding is een logisch vervolg op je zwangerschap en bevalling. Toch kunnen de eerste weken met je baby best overweldigend en stressvol zijn. En dat terwijl je er juist zo’n zin in had!

In deze borstvoedingscursus blijft niets onbesproken over het voeden van je kindje. Ik ga je vertellen waarom borstvoeding de beste voeding voor je kindje is, over hoe je borstvoeding het beste kan geven, welke uitdagingen je tegen kan komen en hoe je die op kunt lossen. Ook is er alle ruimte voor jouw eigen vragen.

Wil je meer gedetailleerde informatie over deze borstvoedingscursus? Lees dan vooral verder!

Masterclass Borstvoeding Instacursus

In de Masterclass Borstvoeding Instacursus komen alle ins en outs rond borstvoeding ter sprake zodat jij met alle benodigde kennis en vertrouwen borstvoeding kan gaan geven aan je baby.

♥ 9 modules boordevol kennis
♥ ruim 800 stories
♥ Elke maand een Live Q&A
♥ 3 maanden toegang
♥ E-book vol tips & tricks
♥ Community op instagram
♥ Voor maar € 67,00

Wil je meer gedetailleerde informatie over deze borstvoedingscursus? Lees dan vooral verder!

Kolfconsult

Denk je erover na om een kolf te kopen, maar weet je niet goed welke kolf je moet kiezen? Kom dan naar de ‘Kolf Meet Up’

De ‘Kolf Meet Up’ start met een presentatie van ongeveer 30 minuten waarbij ik je helemaal bijpraat over alle ins en outs omtrent kolven. Daarna is er voldoende ruimte voor het stellen van al je vragen en het testen van de kolf waar je oog op is gevallen. Dit is inclusief een uitgebreide ‘Pumping Guide’ als digitaal E-book, wat je gaat helpen om de combinatie van borstvoeding en kolven tot een succes te maken. En ben je enthousiast en schaf je direct een kolf aan, dan krijg je een aantrekkelijke korting.

Dit kolfconsult – Kolf Meet Up’ kost €47,00 en gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Wil je meer gedetailleerde informatie over deze ‘Kolf Meet Up’? Lees dan vooral verder!

Cursus – Borstvoeding & Werk

– Binnenkort –

Binnenkort moet je weer aan het werk. Misschien kijk je ernaar uit, misschien ook niet. Maar dat je borstvoeding geeft, is misschien wel iets dat het weer aan het werk gaan ingewikkelder maakt.

Want hoe doe je dat eigenlijk, borstvoeding & werken combineren? In deze cursus leer je er alles over! Ook is er ruimte voor al je vragen.

Wil je meer gedetailleerde informatie over deze cursus? Lees dan vooral verder!

Cursus ‘Starten met vaste voeding’

– Binnenkort –

-Woei- Wat vliegt de tijd! Is je kindje alweer bijna 6 maanden! Er komt een nieuwe fase aan, je kindje gaat meer eten dan enkel melk.
In deze cursus ga ik het met je hebben over hoe en wanneer je vaste voeding kunt gaan introduceren bij je kindje. Vanaf 6 maanden zijn de meeste kindjes daar aan toe, maar veel ouders zitten vaak met een heleboel vragen. Wil jij ook antwoord op vragen als; ‘met welke voeding kun je het beste starten?’ of ‘Hoe ziet een dagmenu eruit wanneer mijn kindje 7 maanden is?’, Kom dan naar deze cursus! Op al deze vragen en meer krijg je een antwoord en uiteraard is er ook uitgebreid tijd voor vragen over dit onderwerp m.b.t. jouw specifieke situatie.

In deze cursus leer je er alles over! Wil je meer weten, lees dan snel verder!

Ik help je
de juiste weg
te vinden,

zodat jij
je baby
met plezier
kunt voeden.

Aanbod MamaVitaal, consulten, cursussen en pakketten, borstvoeding, voeding & leefstijl