Aanbod MamaVitaal

Aanbod MamaVitaal

Het aanbod van MamaVitaal is erg breed. Als lactatiekundige IBCLC & diëtist heb ik namelijk een mooi aanbod aan diensten waar ik jou en je kindje mee kan helpen. Wil jij als mama (in wording) ook graag weten hoe je gezond en vitaal kunt leven, voor zowel jezelf als voor je kindje? Graag help ik je!

Vanuit MamaVitaal bied ik je verschillende pakketten, consulten & cursussen aan. Wellicht zit er ook iets bij voor jou.

Aanbod MamaVitaal, consulten, cursussen en pakketten, borstvoeding mama & baby

Begeleiding bij borstvoeding

Het liefst zou ik pleiten voor een borstvoedingsHOTEL, waar jij als mama 24/7 de begeleiding kunt krijgen die jij en je kindje nodig hebben. Want WOW, wat heb ik dit zelf nodig gehad. Zeker nadat de kraamzorg weg is, dat is ook het moment dat de meeste moeders stoppen met het geven van borstvoeding. Het zou toch fantastisch zijn om altijd een beroep op begeleiding te kunnen doen, totdat je borstvoeding lekker loopt. Graag zou ik ieder mama dat bieden. Ik blijf dromen en wie weet wat de toekomst brengt!

Gelukkig kan ik je al hele goede andere hulp bieden. Al mijn borstvoedingsbegeleiding zit boordevol vakkennis, nuttig advies en opbeurende aanmoediging bij elke stap die jij zet als mama. Je zult je gevoed, enthousiast en zelfverzekerd voelen, terwijl jij en je baby samen de kunst van het geven van borstvoeding leren.

Wil jij als mama (to be) dus ook graag de allerbeste begeleiding naar succesvol en plezierig borstvoeding geven? Dan help ik je graag! Het aanbod van MamaVitaal is erg uitgebreid. Ik bied je verschillende mogelijkheden aan in de vorm van consulten, pakketten & cursussen. Wellicht zit er ook iets bij voor jou!

Begeleiding bij voeding & leefstijl

Wil jij als mama (in wording) ook graag weten hoe je gezond en vitaal kunt leven, voor zowel jezelf als voor je kindje? Graag help ik je! Als diëtist & orthomoleculair therapeut bied ik vanuit MamaVitaal zowel online als offline leuke en leerzame cursussen aan op het gebied van voeding & leefstijl.  Wellicht zit er ook iets bij voor jou!

Al mijn cursussen zitten boordevol vakkennis, nuttige adviezen en opbeurende aanmoediging bij elke stap die jij gaat zetten. Je zult je gevoed, enthousiast en zelfverzekerd voelen, zodat je voor jou en je kindje de beste keuzes kunt maken op het gebied van voeding & leefstijl.

Aanbod MamaVitaal – Consulten

Borstvoedingsconsult 

In je zwangerschap dacht je misschien wel ‘ik zie wel of het lukt’. Maar nu je eenmaal begonnen bent, wil je dat het werkt!
Ik help je zoeken naar een manier die bij je past en die te doen is. Want écht, er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Dit borstvoedingsconsult is bedoeld voor de mama die snel een afspraak nodig heeft en kan in elke fase van de periode waarin je borstvoeding geeft gebruikt worden. Ik kom direct naar je toe of we plannen een afspraak op een later moment.

Wil je meer gedetailleerde informatie, lees dan vooral verder!

Mama Op Afstand

Deze mogelijkheid voor begeleiding is ideaal voor mama’s die borstvoeding geven en op afstand steun kunnen gebruiken bij de uitdagingen waar ze tegenaan lopen. Je krijgt vastberaden ondersteuning bij het voeden van je kindje tijdens een WhatsApp consult.

Wil je meer gedetailleerde informatie, lees dan vooral verder!

Aanbod MamaVitaal – Pakketten borstvoeding

Borstvoedingsbegeleiding voor de ‘Gemotiveerde Mama’

Wanneer je kiest voor 1 van deze pakketten, krijg je volledige borstvoedingsondersteuning na de geboorte van je kindje. Deze pakketten zijn ideaal voor moderne mama’s die vastberaden en zéér gemotiveerd zijn om succesvol borstvoeding te geven en die bereid zijn om de eerste paar weken hierin te investeren.

Wil je meer gedetailleerde informatie over deze pakketten? Lees dan vooral verder!

Borstvoedingsbegeleiding voor een ‘Blije Baby’

Wanneer je kindje gevoelig reageert op jouw borstvoeding, werken we met dit pakket samen naar allergeenvrije moedermelk toe.
Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer je kindje gevoelig reageert op jouw voeding. Je wil graag het allerbeste voor je kindje, maar het moet voor jullie beiden wel fijn en leuk zijn. Daar kan ik jullie bij helpen!

Als lactatiekundige & diëtist kan ik met jou door eliminatie, belasting en reëliminatie de diagnose van een allergie of intolerantie stellen. In de begeleiding besteed ik aandacht aan het verloop van je borstvoeding, of je kindje ooit andere voeding heeft gehad en jouw eigen voeding als mama. Ik let daarbij natuurlijk ook op volwaardigheid, het gebruik van mogelijk allergene voedingsmiddelen en het gebruik van voedingsmiddelen die gasvormend of krampenbevorderend kunnen werken bij je kindje.

En wanneer je kindje ouder is dan zes maanden kijken we ook naar de bijvoeding en besteed ik aandacht aan zaken zoals; wanneer en hoe de bijvoeding is gestart, welke reacties of klachten je kindje heeft op bepaalde voedingsmiddelen en natuurlijk de volwaardigheid van de voeding van je kindje.

Met ‘Blije Baby’ krijg je ongeveer 3 maanden begeleiding.
Wil je meer gedetailleerde informatie over dit pakket? Lees dan vooral verder!

Aanbod MamaVitaal – Cursussen

Borstvoedingscursus ‘je beste start met borstvoeding’

In de borstvoedingscursus ‘je beste start met borstvoeding’ komen alle ins en outs rond borstvoeding ter sprake in twee avonden.

Borstvoeding is een logisch vervolg op je zwangerschap en bevalling. Toch kunnen de eerste weken met je baby best overweldigend en stressvol zijn. En dat terwijl je er juist zo’n zin in had!

In deze borstvoedingscursus blijft niets onbesproken over het voeden van je kindje. Ik ga je vertellen waarom borstvoeding de beste voeding voor je kindje is, over hoe je borstvoeding het beste kan geven, welke uitdagingen je tegen kan komen en hoe je die op kunt lossen. Ook is er alle ruimte voor jouw eigen vragen.

Wil je meer gedetailleerde informatie over deze borstvoedingscursus? Lees dan vooral verder!

Verdiepingsavond borstvoedingscursus ‘je beste start met borstvoeding’

Wanneer je de 1e cursusavond van de borstvoedingscursus ‘je beste start met borstvoeding’ bij je verloskundige hebt gevolgd, kun je vol vertrouwen van start gaan met het geven van borstvoeding.

Maar zoek je nog meer verdieping? Wil je graag nog meer kennis en tools in handen om borstvoeding te laten slagen? Kom dan naar deze verdiepingsavond. 

Lees vooral verder voor meer gedetailleerde informatie over deze tweede verdiepende cursusavond!

Cursus – Borstvoeding & Werk

– Binnenkort –

Binnenkort moet je weer aan het werk. Misschien kijk je ernaar uit, misschien ook niet. Maar dat je borstvoeding geeft, is misschien wel iets dat het weer aan het werk gaan ingewikkelder maakt.

Want hoe doe je dat eigenlijk, borstvoeding & werken combineren? In deze cursus leer je er alles over! Ook is er ruimte voor al je vragen.

Wil je meer gedetailleerde informatie over deze cursus? Lees dan vooral verder!

Cursus ‘Starten met vaste voeding’

-Woei- Wat vliegt de tijd! Is je kindje alweer bijna 6 maanden! Er komt een nieuwe fase aan, je kindje gaat meer eten dan enkel melk.
In deze cursus ga ik het met je hebben over hoe en wanneer je vaste voeding kunt gaan introduceren bij je kindje. Vanaf 6 maanden zijn de meeste kindjes daar aan toe, maar veel ouders zitten vaak met een heleboel vragen. Wil jij ook antwoord op vragen als; ‘met welke voeding kun je het beste starten?’ of ‘Hoe ziet een dagmenu eruit wanneer mijn kindje 7 maanden is?’, Kom dan naar deze cursus! Op al deze vragen en meer krijg je een antwoord en uiteraard is er ook uitgebreid tijd voor vragen over dit onderwerp m.b.t. jouw specifieke situatie.

In deze cursus leer je er alles over! Wil je meer weten, lees dan snel verder!

Cursus ‘Een gezonde & vitale zwangerschap’

– Binnenkort –

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzondere periode breekt aan. Een periode waarin jij je hopelijk goed en energiek voelt.
Toch ervaart niet elke zwangere een prettige zwangerschap, omdat ze bijvoorbeeld last krijgt van verschillende zwangerschapskwaaltje. Dat is jammer, want sommige ‘kwaaltjes’ zijn vaak helemaal niet nodig. Gelukkig kun je met voeding en leefstijl al een enorm positieve invloed hebben op hoe jij je voelt tijdens je zwangerschap. En in deze cursus leer je daar alles over!

Wil je meer weten, lees dan snel verder!

Ik help je
de juiste weg
te vinden,

zodat jij
je kindje
met plezier
kunt voeden.

Aanbod MamaVitaal, consulten, cursussen en pakketten, borstvoeding, voeding & leefstijl